Rólunk

Személyi sérüléses kárrendezés

személyi sérülésMagyarországon még kevéssé ismert a személyi sérüléses kárrendezés, kárügyintézés fogalma, de Hollandiában ez egy széles körben igénybevett szolgáltatás. Amennyiben az illetékes szervek kimondják, hogy a személyi sérülés a sérült önhibáján kívül következett be, a sérült benyújthatja kárigényét biztosítójának. Szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleink ennél az alapösszegnél lényegesen nagyobb, a valós károk figyelembevételével megállapított, valós kompenzációs összeget kapjanak.

Személyi sérülés esetén a károsultnak csökkenhet (vagy akár teljesen meg is szűnhet) a munkavégző képessége, anyagi és nem anyagi (példának okáért egészségkárosodás) természetű károk érhetik. Ennek kompenzálására a károsult megbízottunkon keresztül összegszerűen megállapított kárigényt nyújthat be.

 

A személyi sérülés leggyakoribb típusai

  • közúti balesetek
  • munkahelyi balesetek
  • üzemi balesetek
  • testi sértés
  • munkahelyi egészségkárosodás (asztma, halláskárosodás, bőrbetegségek stb.)
  • kutyaharapás
  • egyéb

A Hongaren.com munkatársaként különösen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink tisztában legyenek saját jogaikkal és azzal, hogy pontosan milyen jellegű segélyekre, járadékokra és egyéb anyagi természetű juttatásokra jogosultak. Ennek érdekében honlapunkon (amit folyamatosan bővítünk) minél több hasznos információt és tanácsot tüntetünk fel, hogy ezzel is megkönnyítsük ügyfeleink dolgát. A teljes procedúra magyarul folyik, így Ön minden kapcsolódó anyagot (űrlapok, megbízások) a saját anyanyelvén, magyarul kap kézhez.

Mögöttünk Hollandia első, kifejezetten a Hollandiában élő, idegenajkúak kárrendezésére és jogi képviseletére szakosodott ügyvédi iroda, a Randstad Letselschade & Advies áll. Abban hiszünk, hogy minden külföldről érkező, Hollandiában élő lakost megilleti a jog védelme, és ennek érdekében széles körű felvilágosítást és szükség esetén jogi segítséget nyújtunk személyi sérüléssel kapcsolatos esetekben.

 

A Randstad Letselschade & Advies

Randstad logo

egy multikulturális, dinamikusan fejlődő, emberközpontú vállalat, amely elsősorban a nem Nyugat-Európából származó ügyfelek segítését tűzte ki céljául. Munkatársaink a különböző kulturális és nyelvi háttérrel rendelkező ügyfelek saját, személyre szabott igényeihez igazodva végzik munkájukat.

Bővebb információ a Randstad Letselschade & Adviesról az alábbi honlapon található, holland nyelven:

http://letseladvies.nl/.

Címünk:

Randstad logo
Amsterdam
RANDSTAD Letselschade & Advies B.V

Tussen Meer 1B
1068 EX Amsterdam
https://hongaren.com
http://letseladvies.nl

Telefon: 020-410 94 94


Amsterdam
Randstad MKB Loonschade Services

Tussen Meer 1B
1068 EX Amsterdam
Telefon: 020-410 94 94
www.mkbloonschade.nl

Den Haag
Rijswijkseweg 582
2516 HV, Den Haag
T:+31 (0)70 810 08 08

Utrecht
Ondiep Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
T: +31 (0) 30 711 13 70

 

.